U bent hier: HomeServicesAuto aanpassingen
Louwman Dealer Group Autoaanpassingen
 

Auto aanpassingen

Uw auto aangepast aan uw behoeftes!

Het kan zomaar zo zijn dat u minder mobiel bent dan voorheen. Dat hoeft geen reden te zijn om niet meer auto te rijden. Daardoor bestaat er de mogelijkheid om uw (nieuwe) auto aan te passen aan uw persoonlijke behoeften. In samenwerking met Welzorg Auto op Maat helpen wij u graag weer op weg. Zo kunt u veilig en zorgeloos de weg op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Zelfstandig op weg

Wanneer u wilt genieten van een bezoek aan familie of simpelweg boodschappen wilt doen is het wel zo fijn dat u zelfstandig op weg kunt. Waar u ook heen wilt gaan, een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en comfortabele (rolstoel)auto zorgt ervoor dat u zelf weer op weg kunt.

De meest voorkomende aanpassingen

  • Bediening aan het stuur van rem en gas
  • Kofferbaklift
  • Stoel op maat
  • Oprijplaat en vloerplaat
  • Roelstoelvergrendeling

Naast deze veel voorkomende aanpassingen kunnen wij u, in samenwerking met Welzorg Auto op Maat, compleet adviseren over de mogelijkheden omtrent uw mobiliteit

Rolstoelauto Kofferbaklift Roelstoelvergrendeling handgas stoel op maat

Aanpassingen voor nieuwe én gebruikte auto's

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar is uw mobiliteit beperkt? Geen probleem! Bij Louwman Dealer Group kunt u zowel een nieuwe als gebruikte auto aanschaffen. Uw (nieuwe) auto kunnen wij voor u aanpassen naar uw persoonlijke wensen en behoeften, ongeacht merk of model. Met jarenlange ervaring kunnen wij of Welzorg Auto op Maat u helpen met informatie, advies en handige tips.

Bij de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto kunt u kiezen voor diverse betalingsmogelijkheden waaronder directe aanschaf, financiering en Private Lease. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Bekijk onze actuele voorraad

Zit- en positioneringsadvies

Heeft u wel eens last van uw rug tijdens het autorijden of voldoen de standaard stoelen niet aan uw persoonlijke wensen? Dan kunnen wij bij Louwman Dealer Group u voorzien van persoonlijk ergonomisch zitadvies. Heeft u specifieke vragen? Dan overleggen wij met de experts van Welzorg Auto op Maat. Zo zorgen wij ervoor dat u een zo goed mogelijk advies krijgt en weet u precies of en hoe u de juiste houding aanneemt tijdens het autorijden.

Wellicht dat uw houding niet de oorzaak is van uw klachten, maar juist uw stoel. Wanneer uw stoel niet aan uw wensen voldoet kunnen wij ook aangepaste stoelen leveren. Dit geldt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voorkom blessures en laat u adviseren bij Louwman Dealer Group! 

Louwman Dealer Group ergonomisch advies
Waarmee kunnen wij u helpen?