U bent hier: HomeServicesFinancieren & verzekeren
Financieren en verzekering bij Louwman Dealer Group
 

Financieren & verzekeren

Financieren en verzekeren

Omdat een auto kopen voor veel mensen een grote uitgave is, begrijpen wij goed dat het niet altijd wenselijk is om de hele auto of een deel ervan in één keer te betalen. Daarom denken wij graag met u mee. Louwman Dealer Group biedt daarom verschillende mogelijkheden aan om de gewenste auto te financieren.

Naast de financiering kunt u ook terecht bij ons voor een passende verzekering met de juiste voorwaarden en de beste garanties. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is alles geregeld onder één dak, met één aanspreekpunt. 

Financiering voor uw auto

Bij Louwman Dealer group kunt u op verschillende vormen van financieringen afsluiten voor uw auto. Via onze zustermaatschappijen Alcredis Finance en Vandaar kunnen wij u de beste financiering voorberekenen, conform uw wensen. Uiteraard is het mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto's, bij al onze vestigingen

Uiteraard bieden wij u meerdere financieringsvormen. Laat u daarom goed adviseren. U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen. Wij helpen u graag.

Onderhoud
Naast de financiering voor een nieuwe of gebruikte auto, kunt u bij onze vestigingen ook terecht voor het financieren van onverwachte uitgaven. Mochten er onvoorziene reparaties benodigd zijn aan uw auto, dan staan wij uiteraard voor u klaar. informeer vrijblijvend op onze vestigingen voor meer informatie. 

Uw auto verzekeren?

In onze vestigingen helpen wij u graag aan de juiste verzekering. Zo heeft u ten alle tijde het juiste advies, de best passende verzekering en altijd één vast aanspreekpunt. Zo kunt u veilig en met een gerust gevoel de weg op. Vraag daarom bij uw Louwman Dealer Group vestiging naar de juiste verzekering.

Wij bieden meerdere verzekeringen aan. De meeste verzekeringen zijn voorzien van:

  • Uitstekende polisvoorwaarden
  • Schadeherstel bij de eigen Louwman Dealer Group vestiging, zonder eigen risico
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Snel en eenvoudig af te sluiten
  • Inclusief vervangend vervoer
  • De auto van uw partner stapt in op hetzelfde bonus / malus niveau

Vragen over een financiering of verzekering?

Laat het ons weten. Wij helpen u graag. Neem contact op met één van onze vestigingen of middels dit contactformulier.
Waarmee kunnen wij u helpen?
Direct een werkplaatsafspraak maken in één van onze vestigingen?