U bent hier: HomeServicesService CardVoorwaarden
Voorwaarden Service Card Louwman Dealer Group
 

Voorwaarden

Algemene informatie en voorwaarden van de Service Card

Zomer- en winterinspectie
Met de Service Card kunt u de jaarlijkse zomer- en winterinspectie gratis laten uitvoeren. Onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden die voortvloeien uit één van deze controles worden apart geoffreerd.

Vloeistoffen bijvullen
Het bijvullen van motorolie, koel- en/of ruitensproeiervloeistof is alleen gratis indien dit tussentijds en dus niet tijdens regulier onderhoud wordt uitgevoerd. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan als voorwaarde gesteld worden dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens over te gaan tot het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden apart geoffreerd.

Bandenreparatie
Bandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie. De eventueel bijkomende kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig worden apart geoffreerd. Het betreft uitsluitend banden behorend bij het voertuig.

APK
De kosten voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) alsmede de viergas- en roetmeting en de wettelijke afmeldkosten zijn gratis.

Defecte buitenverlichting
Het vervangen van de lamp(en) van de buitenverlichting evenals de kosten van de lamp zijn gratis met uitzondering van xenon-, neon-, led-, dagrijverlichting. Preventieve vervanging en/of diagnose van storingen als oorzaak van de defecte verlichting zijn uitgesloten.

Vervanging batterij afstandsbediening / sleutel
Gratis vervanging van de batterij van de afstandsbediening voor de centrale vergrendeling van de auto.

Vervangend Vervoer
Bij schadereparatie wordt gratis vervangend vervoer aangeboden. Bij vervangend vervoer geldt 100 km. vrij en brandstof voor eigen rekening.

Voorruit (ster)reparatie
Een (ster)reparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd. Alle wel verzekerde (ster)reparaties worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd. Mits dit geen nadelige gevolgen heeft voor de no-claim. Een (ster)reparatie valt alleen onder de Service Card indien bij het aanbieden van de auto de groene kaart wordt overlegd, ook indien de auto niet voor glas is verzekerd.

10% Korting op originele accessoires
Op alle originele merk accessoires van de merken die vertegenwoordigd worden door de Louwman Dealer Group ontvangt u 10% korting op de consumentenadviesprijs inclusief BTW. Niet geldig op af-fabriek gemonteerde accessoires of in combinatie met andere acties. Korting op accessoires geldt niet voor audio, navigatie en parkeersensoren.

Looptijd, verlenging en beëindiging
De Service Card heeft een looptijd van 12 maanden. U krijgt vóór het verlopen van de Service Card een e-mailbericht zodat een eventuele verlenging van de Service Card aangevraagd kan worden. De Service Card wordt bij elke onderhoudsbeurt of bij aankoop van een volgende auto bij één van de dealervestigingen binnen de Louwman Dealer Group automatisch verlengd.

Bezorging
Uw gepersonaliseerde Service Card wordt binnen drie weken per post op het door u opgegeven adres, bezorgd.

Geldigheid
- De Service Card is geldig bij alle Louwman Dealer Group dealervestigingen, zoals weergegeven op louwmandealergroup.nl/vestigingen
- De Service Card is van toepassing mits werkzaamheden worden uitgevoerd door één van de bedrijven van de Louwman Dealer Group.
- De diensten die vallen onder de Service Card zijn geldig voor alle auto’s die geregistreerd staan op hetzelfde adres.

Overmatig gebruik
Indien, naar inzicht van uw Louwman Dealer Group dealervestigingen, overmatig gebruik wordt gemaakt van de bij de Service Card inbegrepen diensten, kan de betreffende vestiging de kosten van deze diensten in rekening brengen.

Verloren of gestolen
Mocht u de Service Card verliezen of mocht deze gestolen worden, dan kunt u bij uw vestiging een nieuw exemplaar aanvragen.

Overige bepalingen
- Louwman Dealer Group behoudt zich het recht voor tussentijds de inhoud evenals de voorwaarden, zonder kennisgeving vooraf, aan te passen. 
- De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de Louwman Dealer Group uitsluitend voor eigen doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.
- Voor een overzicht van alle locaties waar de Service Card geldig is kunt u terecht op louwmandealergroup.nl/vestigingen
- De BOVAG leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Waarmee kunnen wij u helpen?
Direct een werkplaatsafspraak maken in één van onze vestigingen?