Toyota PROACE VERSO TAXI
 

Toyota PROACE VERSO TAXI

De multifunctionele PROACE VERSO TAXI

De PROACE VERSO is een multifunctionele personenbus met MPV-eigenschappen, waarin 8 personen een ruime zitplaats vinden; ideaal voor grote gezinnen of professioneel luxe personenvervoer. Extra aandacht kregen de geavanceerde isolatiematerialen, waardoor het binnenin aangenaam stil is. Andere verschillen met de overige PROACE versies zijn de stijlvolle chroomkleurige interieuraccenten, de volledig stoffen vloerbekleding en een meer op comfort gericht onderstel. Ook zijn op de tweede zitrij opklapbare vliegtuigtafeltjes aanwezig.

Het multifunctionele interieur kent drie zitplaatsen op de tweede en de derde zitrij. Ze zijn verschuifbaar, opklapbaar en ook te verwijderen. De rugleuningen zijn neerklapbaar. De grote rechterschuifdeur geeft gemakkelijk toegang tot het interieur. De achterruit die los van de achterklep te openen is, levert bovendien extra bedieningsgemak. Kortom, de PROACE VERSO is ook ideaal als ruime familieauto of als basis voor het vervoer van mensen met een lichamelijke beperking.

U rijdt de Toyota PROACE VERSO TAXI al voor € 26.595,- (ex BTW & BPM) of vanaf € 339,- per maand*

Toyota PROACE VERSO TAXI

Prijs: € 26.595,- (excl. BTW & BPM)
Vanaf € 339,- per maand*

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam interdum libero in augue porta ut hendrerit nisl condimentum. Quisque quam ligula, euismod mattis placerat in, convallis eget augue. Integer blandit elementum felis sed imperdiet. Duis eu tortor nunc. Sed mattis magna a orci aliquam interdum. Morbi sed massa et lacus rhoncus convallis nec vel tortor. Nulla vitae risus risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae. 

Opties:
Cabman BCT taximeter (incl. keuring)
Navigatiesysteem
Taxibord dakmontage
Lichtmetalen velgen
Metallic lak
Lederen bekleding

HYBRID-TAXI ACTIETARIEF 2,9 %

Contant-prijs
Aanbetaling
Totaal krediet-bedrag
Jaarlijks kostenpercentage
Debet-rentevoet
Looptijd
Termijnbedrag
Slottermijn
Totaal te betalen bedrag
€ 31.403
€ 5.324
€ 21.298
2,9%
2,9%
48 mnd
€ 339
€ 6.656
€ 16.272
Groen rijden? Bekijk de HYBRID-TAXI range
actie
Bekijk de complete Toyota HYBRID-TAXI range
actie
Bekijk de Toyota Mirai Fuel Cell Taxi
actie
Bekijk de Lexus GS 300h HYBRID-TAXI