U bent hier: HomeDisclaimer
 

Louwman Dealer Group sitevoorwaarden

Door een bezoek aan de website LouwmanDealerGroup.nl, accepteert u deze voorwaarden zonder enig voorbehoud. Er gelden dan ook deze voorwaarden, alsmede alle wettelijke bepalingen ter plaatse. 

Louwman Dealer Group stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze website. Wij geven de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk weer, echter zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Louwman Dealer Group site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Louwman Dealer Group is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op de door deze website. Louwman Dealer Group wijst dan ook alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens af.

Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn van Louwman Group zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Louwman Dealer Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen of beschikbaarheid. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.

De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Copyright
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de website.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder uitdrukkelijke vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Louwman Dealer Group.

Aanpassing van het beleid
Louwman Dealer Group behoudt zich het recht voor deze beleidsregels te allen tijde aan te passen in het belang van de zakelijke activiteiten en nodigt de bezoeker uit deze pagina af en toe te raadplegen om te controleren of er iets is veranderd.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de afdeling marketing via

© 2016 Louwman Dealer Group