Onze merken


Toyota

Toyota C-HR Louwman Dealer Group

Lexus

Lexus: hét premium hybride automerk, van bijzonder hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit onderscheid Lexus zich met premium services. Of u een nieuwe of gebruikte Lexus rijdt, zolang uw Lexus bij ons in onderhoud is, kunt u rekenen op bijzonder privileges, waaronder Lexus Red Carpet Treatment.

Wij vertegenwoordigen Lexus op acht locaties in het land en zijn daarmee de grootste Lexus-dealer van Nederland. Onze Lexus vestigingen zijn te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

 
Alle Lexus vestigingen

Suzuki

Suzuki bij Louwman Dealer Group

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is een van de oudste automerken welke nog steeds auto's in massa bouwt. In 1885 werd de eerste auto geproduceerd door het toen nog Benz geheten bedrijf. Tegenwoordig is Mercedes-Benz de producent van personenauto's en -busjes, bestelwagens, bussen en vrachtwagens.

Mercedes-Benz bouwt ook super deluxe uitvoeringen van de S-Klasse onder de naam Maybach. Er is ook een hele reeks aan sportieve uitvoeringen van Mercedes-Benz modellen onder de naam AMG. Dit zijn stuk voor stuk echte sportwagens. AMG heeft nu ook een eigen model, genaamd de AMG GT (S).

Sinds seizoen 2010 is Mercedes-Benz ook grootaandeelhouder van het nieuwe Formule 1-team Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Mercedes-Benz leverde in 2015 ook motoren aan de Formulie 1 teams van Williams F1, Force India F1 team en Lotus F1 team.

 
Alle Mercedes-Benz vestigingen

smart

smart Brabus trio line-up

Peugeot

Onder de naam Blauwendaal zij wij met zeven Peugeot-vestigingen actief in de regio Rotterdam-Rijnmond. Blauwendaal is te vinden in Rotterdam, Poortugaal, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Naaldwijk en Schiedam.

Het Franse merk met de grote leeuw staat vooral bekend voor innovatie en diversiteit. Innovatie op het gebied van elektrische en hybride-auto's, met de introductie van de Peugeot iOn in 2010 en van de 3008 Hybrid4 in 2012. Maar ook de introductie van de i-Cockpit in 2016. Diversiteit: Peugeot staat naast zijn auto's bekend om zijn scooters, fietsen en pepermolens, die wereldwijd het toonbeeld zijn van Franse innovatie en luxe.

 
Alle Peugeot vestigingen

Mazda

Mazda is geen doorsnee autofabrikant. Mazda heeft een onconventionele benadering om zichzelf te verbeteren. Met deze aanpak heeft het merk al veel goeds gebracht, zoals de revolutionaire technologieën die onze Mazda's kenmerken. 

Wij hebben één officiële dealer in Breda: Van Dorst Mazda.

 
Alle Mazda vestigingen

Mitsubishi

Al honderd jaar bouwt Mitsubishi auto's en het Japanse merk met de 'drie diamanten', wat de betkenis van het merk Mitsubishi is, kan dus bouwen op een rijke historie. Actief in de rallysport, historische successen in de Dakar rally, maar ook oog voor de toekomst met de ontwikkeling van hybride en elektrische auto's. Auto's met een aantrekkelijk, no-nonsense design en geavanceerde techniek.

Zowel in Bergen op Zoom als in Breda voeren wij het merk Mitsubishi, respectievelijk onder de naam Van Dorst en Rüttchen.

 
Alle Mitsubishi vestigingen

Overige merken

Service dealer
Naast onze officiële dealerschappen zijn wij op diverse locaties service-dealer / Erken Reparateur. Het betreft hier de volgende merken:

  • Alfa Romeo in Rotterdam
  • Abarth in Rotterdam
  • Jeep in Rotterdam
  • Toyota in Stadskanaal
  • Toyota in Oisterwijk
  • Dodge in Rotterdam
  • Chrysler in Rotterdam
 
Alle vestigingen