U bent hier: HomeOver ons
Over Louwman Dealer Group
 

Over Louwman Dealer Group

Welkom bij Louwman Dealer Group!

Louwman Dealer Group is een retail onderneming in de Automotivebranche welke deel uitmaakt van de Louwman Group. De Louwman Dealer Group vertegenwoordigt met diverse ondernemingen diverse merken, waaronder: Toyota, Lexus, Suzuki, Peugeot, Jeep, Mazda, Alfa Romeo, Lancia en Abarth.

Welke bedrijven zijn onderdeel van Louwman Dealer Group?

Onderstaande bedrijven maken deel uit van de Louwman Dealer Group. De ondernemingen zijn onderverdeeld in holdings, welke zijn vertegenwoordigd met meerdere dealervestigingen. In totaal kent Louwman Dealer Group 75 vestigingen.  

De ondernemingen zijn onderverdeeld in meerdere holdings, waaronder:

Louwman
Louwman Dealerbedrijven vestigingen
Erkend dealerschap voor de merken: Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi. Kijk voor meer informatie op www.louwman.nl
 
 
Blauwendaal
Blauwendaal vestigingen
Erkend dealerschap voor het merk Peugeot. Kijk voor meer informatie op www.blauwendaal.nl
Blauwendaal
Rüttchen vestigingen
Officieel merkdealer van Mercedes-Benz personenauto's, Vans & Trucks. En tevens dealer van smart, Mitsubishi en FUSO. Kijk voor meer informatie op www.ruttchen.nl
GIVA
GIVA vestigingen
Erkend dealerschap voor de merken: Jeep, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. Tevens service-dealers voor Chrysler en Dodge. Kijk voor meer informatie op www.giva.nl
CarProf
Louwman Universeel
Onder de naam CarProf voorzien we in de vraag naar merk-onafhankelijk onderhoud. We starten per medio december met onze CarProf activiteiten.

Schadeherstelbedrijven

Naast de dealerbedrijven van de Louwman Dealer Group kennen wij ook verschillende schadeherstelbedrijven, waaronder:

Zakelijke dienstverlening

 
 
Louwman Lease en Finance
Louwman Lease & Finance
Louwman Lease & Finance is een samenwerking tussen de Louwman dealerbedrijven en de leasemaatschappij van de Louwman Group. Door onze kennis en krachten te bundelen zijn wij in staat u de beste deals op het gebied van leasing te kunnen bieden. Kijk op www.louwmanlf.nl voor meer informatie.
Vandaar
Vandaar
De leasemaatschappij Vandaar is onderdeel van de Louwman Dealer Group. Bij Vandaar kunt u terecht voor alle vormen van lease, ongeacht het merk. Kijk op www.vandaar.nl voor meer informatie.

Vragen?

Laat het ons weten en neem contact met ons op via ons contactformulier.

Waarmee kunnen wij u helpen?